Ingen Ukas Belieber/Leser denne uken heller...

Heisann Beliebers:)

Som dere kanskje vet har jeg valgt og ikke ha Ukas Belieber/ Leser forrige uke pga. at jeg var bortreist og ikke rakk det. Og det blir ikke noe denne uka heller, rett og slett pga. for lite kommentarer.. Sorry:/

-Selina

Dato: 19.feb.2012   Kl: 11:04   Kategori: Ukas Belieber/leser   Kommentarer: 0

Ukas Belieber/leser!

Heisann Beliebers :)

Denne ukes søte Belieber er Lena :) Her er hun:


Når og hvordan ble du en Belieber? Jeg oppdaget vell JB i 2009/2010 tror jeg. Husker ikke eksakt når det var men rundt der vertfall, hehe. Jeg fant ut hvem han var på grunn av en plakat jeg tilfeldigvis fikk i et blad. Jeg elsket plakaten så jeg måtte henge den opp. Deretter fant jeg fort ut av hvem han var og masse om sangene hans osv. Jeg likte han kjempe mye, noe jeg fortsatt gjør, så jeg ble rett og slett helt forelsket i han!

Hvorfor er du en Belieber? Jeg er en Belieber fordi han er bare ihjel skjønn, kan synge, spille gitar, har gyllen brune øyne, beste humoren, håret hans er digg og han er bare et så fantastisk menneske som jeg ser utrolig mye opp til!

Hvordan inspirerer Justin deg?  Justin inspirerer meg med stemmen og musikken hans. Han synger så nydelig, og når han spiller på den gitaren faller jeg pladask for han. Han spiller jo trommer også + mye annet, men tilbake til trommene, når han spiller på de er det eneste jeg tenker på å danse til beaten han spiller. Det er bare helt utrolig kult å høre på. 

Han er også et veldig godt menneske. Det er ikke mange kjendiser som gir vekk flere millioner til et godt formål. Det er så mange nydelige ting han har gjort opp igjennom årene. Det å stå på, hver eneste dag, synge med knekt fot på hele 14 konserter (hvis jeg ikke tar helt feil) og synge med dårlig hals på en del konserter også. Nei, det er ikke mer å si enn at han er som skapt for å stå på en scene!

Hva liker du BEST ved Justin??? Det aller beste jeg liker ved Justin er håret og øynene hans, ikke glem kroppen! Når han flipper det håret sitt er det utroolig søtt, haha. Jeg sitter å smiler hver gang han gjør det, søteste noensinne jo. Så har jo du de øynene han som er bare så dype og utrolig vakre. Jeg hadde ikke klart å tatt synet mitt fra han på en goood stund hvis jeg noen gang får møte han!

Favorittsang? Favoritt sangen min av alle sangene hans må nok være baby. Det er liksom den sangen jeg forbinder meg han. Det var den som startet det hele tenker jeg, siden det var hans første musikkvideo, eller det første musikkvideoen jeg så blir det vell, hehe. 

Favorittalbum? Favoritt albumet mitt er My World. Jeg elsker sangene hans og klarer ikke å gå lei de første han har. Jeg blir bare så glad med en gang jeg hører han synge. 

Favorittbilde:

Nydelig, eller hva? Lena la også med dette søte bilde i mailen hun sendte til oss:


Lyst til å lese om hverdagen til Lena?? Skjekk ut den søte bloggen hennes : http://lezina.blogg.no/ <3 Takk, Lena, for at du ville være Ukas Belieber/Leser :)

-Selina

(Vil DU bli neste ukes Belieber??? Bare kommenter, jeg velger ut fra kommentarene, Takk, til ALLE våre søte lesere :)

Dato: 07.feb.2012   Kl: 20:46   Kategori: Ukas Belieber/leser   Kommentarer: 1

Ukas Belieber/leser!

Heisann Beliebers :)

Da er det tid for Ukas Belieber/Leser igjen :) Innlegget kom litt seint p.ga. litt problemer med bilde, men her er det, bedre sent enn aldri :P 

Ukas Belieber/Leser er denne søtee jenta her, Vilde:


Hvordan ble du en Belieber?

Jeg hadde hørt han mye på radio og da spiltes det mye Baby<3 Og noen av vennene mine likte ham så jeg hørte mer på ham og likte ham mer og mer!

Hvorfor er du en Belieber?

Jeg er en Belieber fordi jeg elsker Justin for sånn han er og jeg tror på ham! Han innspirer meg veldig til å ikke gi op drømmene sine! Han er jo bare fantastisk!

Hvordan inspirerer han deg?

Han inspirerer meg med hvordan han gjør ting og hva han får til! Siden man skal ikke gi opp, og det sier han så ofte!<3

Hva liker du ALLER BEST med Justin?

Det er så SYKT mye jeg liker med ham rett og slett ALT! Det er veldig vanskelig å velge en ting, men han er SÅ UTROLIG SKJARMERENDE! GJØR MEG SÅ GLAD I HVERDAGEN!

Hun er en utrolig søt Belieber/bestevenninne som er fast leser av bloggen:) Takk, Vilde <3

-Selina

Dato: 01.feb.2012   Kl: 15:48   Kategori: Ukas Belieber/leser   Kommentarer: 0

Ukas Belieber/leser!

Heisann Beliebers :)

Som jeg har blogget om så har jeg begynt med Ukas Belieber/leser og for uka som gikk valgte jeg ut denne søte Belieberen: Agnes <3

Spørsmål: Når ble du en Belieber, hvordan og hvorfor ble du en Belieber? Hvordan inspireren Justin deg?

  Jeg har likt Justin siden Baby kom ut, men ble ikke en belieber før juni-juli i fjor. Jeg er en belieber fordi atjeg elsker Justin og musikken hans. Han inspirer meg hver dag! Jeg blir helt forbauset over hvor snill og god han er med fansen og andre folk generelt. Han hat utrolig mange hatere men, men står imot og er ikke frekk tilbake. Og for å ikke nevne utrykket "Never Say Never". Det inspirer meg sykt mye. Det jeg liker best med Justin er nok godheten hans. Jeg får tårer i øynene når jeg ser alt han gjør for veldedighet og når han besøker syke folk og sånt.

Favoritt sang/sanger?

 Favorittsangene mine av han nå for tiden er Christmas Eve, Only Thing I Ever Get For Christmas og Up.

Favoritt album?

Favorittalbum er My Worlds - The Collections.

Favoritt bilde?

Bloggen til Agnes heter agny.blogg.no . Jeg er sikker på at hun ville blitt utrolig takknemelig hvis dere tok en titt :)

Tusen Takk, Agnes for at du leser og kommenterer på bloggen vår <3 Det setter vi stor prid på:)

-Selina


Dato: 23.jan.2012   Kl: 19:50   Kategori: Ukas Belieber/leser   Kommentarer: 1
 • Profilbilde
  Alder 13, Sted Arendal

  Selina og Nina. Vi er to jenter fra Arendal som deler samme interrese og elsk, Justin Bieber. På denne bloggen får du vite alt om Justin. Alt. Fra hva han spiser til middag, til nyeste album. Vi kårer ukas leser hver uke, så sørg for å kommentere, så blir det kanskje deg! :)


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits