Justin er sammen med Elvis Duran


Elvis Duran ga denne kaken til Justin:

:) -Selina

Dato: 24.mar.2012   Kl: 20:50   Kategori: News   Kommentarer: 1

Justin forvekslet Romeo Beckham med Pax Jolie-Pitt

Pax Jolie-Pitt, Justin Bieber og Romeo Beckham.

Victoria Beckham forteller April utgaven av Vogue Magazine at Justin Bieber forvekslet sønnen hennes, Romeo Beckham, med Pax Jolie-Pitt (Amgelina Jolie og Brad Pitt's 8år gammel sønn.)

Til Romeo's bursdag, som en overraskelse, tok familien han med for å henge med Justin Bieber i studio mens Justin spilte inn jule albumet hans.

Dette fortalte Victoria til Vogue:

"Bieber var så søt at han sendte guttene signerte gitarer, men Romeo's var singnert til Pax. Så vi fikk en av Jolie-Pitts gitarer."

//justinbieberzone

-Selina 

Dato: 23.mar.2012   Kl: 20:34   Kategori: News   Kommentarer: 0

Intervju, Complex


Her er intervjuet eller nettsida:  http://www.complex.com/music/2012/03/justin-bieber-cover-story 

Og der står det at han skal jobbe med Bruno Mars :D Yeahh!! Hva synes du om det?

-Selina

Dato: 19.mar.2012   Kl: 20:10   Kategori: News   Kommentarer: 0

Litt av rappen i Boyfriend! :)

"Tell me what you like dear. Tell me what you don't. I could be your Buzz Lightyear, fly across the globe. You don't even need to fight, dear. You already know. I can make you shine bright, like you're laying in the snow, burr."

Iiiik :D Æ glæd mæ :P Dua? #1WEEK #7DAYS <33

-Selina

Dato: 19.mar.2012   Kl: 20:03   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin skal være på On Air with Ryan Seacrest den 26.Mars

Som sagt skal Justin på On Air with Ryan Seacrest den 26.mars når Boyfriend slippes :)

-Selina

 

Dato: 19.mar.2012   Kl: 19:50   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin Bieber og Meryl Streep er med i "Bully" filmens kampanje

Justin Bieber og Meryl Streep har lagt sine navn til en elektronisk underskriftskampanje rettet mot landing Harvey Weinsten nye film "Bully" en lavere aldersgrense, rapporter WENN.com.The Motion Picture Association of America slo dokumentaren med en R rating, som forbyr unge barn fra å se det uten sine foreldre, til tross for Weinstein hevdar at «Bully» var avgjørende visning for barn i kampen mot mobbing blant ungdom.Beslutningen Angered mange filmfans og sosiale forkjempere, og Katy Butler, en high school student fra Michigan, senere startet en underskriftskampanje på Change.org sikkerhetskopiering Weinstein alder-rating appell.Se "Bully" filmtrailer.Katy Butler, som selv er tidligere mobbeoffer, fortalt Fox411 pop Tarts kolonne

"Jeg kan ikke tro MPAA blokkerer amerikanske tenåringer fra å se en film som kunne bokstavelig talt redde tusenvis av liv. MPAA må gi "Bully" en PG-13, slik at elevene blir mobbet og mobber selv kan se denne filmen og skoler kan vise det også."Det er forferdelig. Alle enten blir mobbet eller er en bølle. Vi trenger å endre dette, og viser denne filmen er en måte å gjøre det. "

Weinstein har allerede fått støtte fra Lady Gaga og Johnny Depp, og nå Justin og Oscar-vinneren Streep har lagt sin stjerne støtte til årsaken, mens sangeren Demi Lovato og komikeren Ellen DeGeneres har også tatt til Twitter.com å øke bevisstheten om begjæringen .Den "Bully"-kampanjen har siden tiltrukket nesten 300.000 underskrifter, og Streep har også avtalt å være vert for en spesiell visning av filmen i New York neste uke.

//oversatt av Google oversetter

-Selina

Dato: 16.mar.2012   Kl: 15:03   Kategori: News   Kommentarer: 0

En jente gikk løs på kjæresten med en Justin Bieber-dukke

 En politimann, Michael Nuanes Jr, ble arrestert for å slå kjæresten sin, og hevdet til sitt forsvar at hun kastet en Justin Bieber dukke på ham, etterlot et blåmerke på foten, melder MSN.com.Ifølge politiet affidavit, kalt Nuanes var  figuren en "Barbie dukke", men hans kolleger på kraft helpfully bemerket i sin rapport at dukken han pekte på var faktisk en Justin Bieber dukke.Den affidavit tilsynelatende sa:"Michael Nuanes uttalt at (kjæresten) hadde kastet en" Barbie Doll »på ham, som forslått foten og (sa) at det gjorde vondt. Nuanes påpekt en "Justin" dukke, som var det elementet som brukes til å skade ham. "Resten av historien er ganske trist. Nuanes 'kjæreste sier at hendelsen, trakk han henne i håret, slo henne, sparket i en låst badet døren for å komme til henne og slo henne med en del av døren.Michael Nuanes ble arrestert og løslatt, og har blitt tildelt til skrivebordet plikt.

//justinbieberzone

-Selina

Dato: 15.mar.2012   Kl: 14:23   Kategori: News   Kommentarer: 1

Justin skal på The Ellen Show sammen med Carly den 23 Mars :)

Jepp, Carly skal også opptre:


Hehe, :) -Selina

Dato: 15.mar.2012   Kl: 07:25   Kategori: News   Kommentarer: 0

"We're waiting for the script."

 Mark Wahlberg sier til MTV News at de bare venter på manuset, se video her:

 

Get More: Movie Trailers, Movies Blog

-Selina

Dato: 14.mar.2012   Kl: 18:25   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin, Selena, Ashley Benson og Ryan i St. Petersburg, Florida.

Haha, Justin er virkelig glad når han er sammen med Ryan :D :P

Justin Bieber, Selena Gomez, Ashley Benson og Ryan Good gikk for å ha det gøy og spiste middag på en sports bar i St. Petersburg, Florida den 11 mars 2012.

Kort etter at de ankom løp Justin ut av baren og Selena jaget han til bilen. Sikkerhets teamet hans kjørte dem nedover gata til et smug der de hadde en privat samtale.

Og så dro de tilbake til resturangen og da de forlot stedet så alle ut som om de hadde drukket litt for mye selv om de ikke er gamle nok. Tror du de var fulle?

//bieber-news.com

 -Selina

Dato: 12.mar.2012   Kl: 17:22   Kategori: News   Kommentarer: 0

Telefon.nr. Justin tweetet var til en mann fra Dallas!

En mann i Dallas, Texas fikk tusenvis av samtaler etter Justin twitret en falsk telefonnummer .Justin sendte ut en melding på Twitter onsdag kveld som kan ha vært ment som en direkte melding, ifølge CBS.Den tweet sa "ring meg akkurat nå" , og ga et tall med en 214 retningsnummer - selv om det siste sifferet var et spørsmålstegn. Den tweet ble slettet - men tilhengere hadde allerede oppdaget det og begynte på nytt tweeting det så det spredde seg raskt.

Die-hard beliebers begynte å gjette på det siste sifferet - forlater en Dallas mann med nesten 1000 samtaler hele natten og inn torsdag. Emily Horton, mannens advokat, fortalte CBS at han begynte å motta samtaler kort tid etter at tweeten ble sendt ut.Horton sier de fleste innringerne var høflig og messaged sine venner for å fortelle dem antall ikke tilhørte Justin. Han hadde oppført telefonnummer for mer enn 20 år, bruker den for forretnings -og personlig samtaler, så ønsker ikke å endre det. Han ønsker ikke å avskjære kommunikasjon med mennesker, »Horton sa. Han ønsker det fantes noen måte å filtrere ut de samtalene, men på dette tidspunktet, er det ingen måte å gjøre det.Dette er ikke første gang Bieber har twitret en telefonnummer som viste seg ikke å være hans - selv om forrige gang var tilsiktet.I april 2010 Skrevet han antall 15-år gamle Kevin Kristopic , som hadde hacket seg inn en Facebook-konto som tilhører Justin venninne for å få hans telefonnummer .

-Selina

Dato: 09.mar.2012   Kl: 22:29   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin skal være med i en av episodene på Ridiculousness


@chanelwestcoast: ?Chillin on the set of @ridiculousness with my boys @justinbieber &amp; @kennyhamilton!?

@chanelwestcoast: ?Chillin on the set of @ridiculousness with my boys @justinbieber & @kennyhamilton!?

 

For å være helt ærlig så vet jeg ingenting om det programmet eller når det er og  hvor, noen som vet??

-Selina

Dato: 09.mar.2012   Kl: 08:00   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin har IKKE kjøpt hus enda!

Alle tror at Justin har kjøpt hus, men det har han altså IKKE. Ikke enda. Han er fortsatt på utkikk, da, men han skal jo sikkert snart på Tour og kommer derfor til å reise mye rundt, så det kan være han venter litt med å kjøpe. Hvem vet? :)

-Selina

Dato: 08.mar.2012   Kl: 20:34   Kategori: News   Kommentarer: 0

Far East Movement lager musikkvideo til Live My Life uten Justin...

De filmer videoen i Amsterdam, men jeg håper Justin skal være med i den på en eller annen måte, hva synes du?

-Selina

Dato: 08.mar.2012   Kl: 20:28   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin brukte en formue på at deler av det nye huset hans skal være fjernstyrt!

?Tenåringsidolet Justin Bieber har akkurat brukt en formue på et luksushus i Hollywood Hills. Nå bruker han enda mer på å fylle huset med tekniske duppeditter han kan leke seg med.

? Justin er gal etter tekniske duppeditter og han vil at husket skal være et kunstverk- Alt fra badekaret til gardinene skal være fjernstyrt, sier en kilde til showbizspy.

Det nye huset hans skal ha en hjemmekino og et stort spill-rom. Her skal alle de siste nyhetene og spillkonsollene alltid være innen rekkevidde, sammen med et stort utvalg av spillmaskiner. Det kommer til å bli det ultimate gutterommet for Justin Bieber.

Stjernen har nylig sagt at han vil ha en familie innen ti år.

? Om ti år seg jeg for meg at jeg har en familie. 28, det er en fin tid å ha en familie på, fordi jeg vil være en ung pappa, sier han til showbiz.

Men han er en stor stjerne og det har han vært lenge. Derfor er han klar over at ting han sier fort blir blåst opp, og forsikrer seg om at dette ikke vil skje her:

? Ikke trekk noen konklusjoner, folkens. Ti år er langt frem i tid, så jeg sier kanskje. Men det kommer hvertfall ikke til å skje i nærmeste fremtid, forsikrer han.

Justin Bieber har akkurat tredd inn i de voksnes rekker, da han nylig fylte 18 år.. Det han ønsket seg var heller ikke veldig vanlig. På 18-årsdagen ville han sette en ny Guinness verdensrekord ved å ha flest meldinger innen 24 timer på et sosialt nettsted. Han sier han er klar over ansvaret ved å bli 18 år og forsikrer fans og familie om at han ikke kommer til å begynne å synge om sex og alkohol

? Nå har jeg blitt voksen og kan ta avgjørelser som jeg vil. Men mamma komemr sikkert til å mase hele tiden og ringe meg hver dag.

//topp.no

-Selina

Dato: 08.mar.2012   Kl: 18:00   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin skal opptre på SNL den 10.april :D

Jepp, Justin skal opptre på komedie programmet Saturday Night Live den 10.april i år :) 

Tumblr_lvxyknpvdp1qfkei4o1_500_large

-Selina

Dato: 03.mar.2012   Kl: 18:10   Kategori: News   Kommentarer: 0

Jeremys gave til Justin

?Come check out what I got @justinbieber for his birthday ?) http://bit.ly/zfRkYe video by @extreme3photo?

Han tattoverte JB på siden:

:) -Selina

Dato: 03.mar.2012   Kl: 10:32   Kategori: News   Kommentarer: 0

Åpningen av den nye voks-figuren i Hollywood... Hrrrmm.. Hva synes du?

(Hrm... Hva synes du om den nye voksfiguren til Justin? For å si det rett ut synes jeg nesten den var forferdelig stygg.. Sorry ordbruket, men den var helt foferdelig!!)

Den 1.Mars.2012 avduket Madame Tussauds Hollywood den nye Justin Bieber voksfiguren til ære for hans 18årsdag. 

Alisha Purdom, 14 år gammel av Seattle, WA, var på hånden for å hjelpe avsløre figuren. Alisha, som vant Madame Tussauds Hollywoods konkurranse for å finne Justin største fan, spilte sin versjon av Justins hit sang , "One Less Lonely Girl" ved lanseringen.

-Selina

 

Dato: 02.mar.2012   Kl: 19:45   Kategori: News   Kommentarer: 1

Justin blir saksøkt tilbake!

Selv om Justin Bieber gjør aldri så mye godt for andre, er det fortsatt enkelte som er ute etter å ta den populære artisten for noe. 

Nå blir han faktisk saksøkt av et selskap kalt RC3 som arbeider med å utvikle spill, skriver FemaleFirst.com.

Årsaken til søksmålet kommer som følge av at Justin først truet selskapet med å gå lovens vei da han oppdaget at de hadde brukt en etterligning av ham selv i en mobil-app. 

Justin Bieber gir ut ny bok

Vil at de skal fjerne appen


Mobil-appen det gjelder heter «Joustin Beaver», og selskapet har innrømmet at spillet er en parodi på livet til «Never Say Never»-stjernen.

Men RC3 tar gjerne saken foran en dommer, og begrunner at de kan markedsføre appen i forhold til lovgivningen om ytringsfrihet. 

De hevder at mobil-appen ikke er en overtredelse av Justins eiendomsrettigheter eller varemerke.

Videospillet handler om en bever, som har relativt mange likhetstrekk med Justin, og som skal gi ut såkalte «otto-grafer» (autografer) mens han må beskytte seg fra phot-hogs (fotografer).

Justin skal tidligere ha sendt et brev til selskapet der han ønsker at appen skal fjernes fra iTunes, og at de skal overlevere tall fra regnskapet og eventuell inntekt fra salget. 

//topp.no

Dette er appen Justin Bieber blir saksøkt for.

-Selina

Dato: 29.feb.2012   Kl: 18:00   Kategori: News   Kommentarer: 1

Justin skal feire litt av bursdagen sin på The Ellen Show :D


Dette stod på siden til Ellen:) Flere som gleder seg til 1.Mars?? :) <3

-Selina

Dato: 26.feb.2012   Kl: 21:00   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin har lyst på en tattovering på underleppen!!

Selena Gomez er ikke den eneste med tatoveringer på hjernen. Etter at hun fikk et rødt hjerte tatovert på håndleddet hennes, begynte Justin leke rundt med ideen om å få en annen hemmelig en, på en helt spesiell plass.

En kilde ved Menchies Frozen Yogurt i Calabasas, hvor Justin og Selena besøkte den 23 februar, forteller: "Justin så tatoveringen på innsiden min underleppa og sa han ønsket å få en også. Han syntes det var ganske kult. Han sa han har ønsket å få en der en stund nå, men han sa ikke hva slags. "

Kanskje Justin, som blir 18 neste torsdag, vil behandle seg til en ny tatovering som sin bursdag gave. Vi bare håper han viser det til oss, spesielt hvis det er i leppen, ikke sant?

//bieber-news

... Jeg personlig synes på en måte det blir litt for mye... Jeg vil virkelig ikke at han skal bli som Lil Wayne... Men jeg støtter han i alt han gjør, uansett hva :) <3

Hva synes du om det??

-Selina

Dato: 25.feb.2012   Kl: 18:42   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin truer med å saksøke skaperne av Appen: Joustin Beaver !

"Justin Bieber er forbanna over Joustin Beaver. Han truer med å saksøke skaperne av "Joustin Beaver'mobile iPhone/iPad/Android app." 

Justins advokater har sendt en fredsavtale-og-avstå brev til RC3, selskapet bak spillet, som de påstår at parodien av Justin er laget uten hans tillatelse. Spillet handler om at brukerne styrer Joustin Beaversom flyter nedover en elv og skyter? pinsvin?. 

TMZ hevder at Justin og hans representanter vil at spillet skal bli fjernet fra iTunes samt en redegjørelse av alle inntektene RC3 har laget av det, men selskapet insisterer på at de vil fortsette å selge appen, som koster 99 cent, fordi det er en parodi og derfor er beskyttet av First Amendment til Grunnloven.

Se brevet her: http://tmz.vo.llnwd.net/o28/newsdesk/tmz_documents/0223_bieber.PDF "

(Sak av justinbieberzone.com og oversatt av Google og meg, noe ble ikke oversatt pga. at jeg ikke skjønte det selv...sorry...)

Jeg synes det er så utrolig teit å lage et sånn spill! Det skulle vært fjernet med en gang!! Det er ikke bare en parodi, det er en fornærmelse mot Justin, stakkars! Herregud, som jeg sier: VERDEN ER GAL!!

Hva synes du om dette?

-Selina

Dato: 25.feb.2012   Kl: 18:32   Kategori: News   Kommentarer: 0

Mark snakker om filmen han vil lage med Justin

"Vi skriver et manus akkurat nå. Det er en annen ting. Jeg ringer forfatter etter forfatter etter forfatter for å få dem til å skynde seg med manuset. Jeg håper på en film med Justin Bieber, et drama, hvor jeg spiller en slags motvillig mentor for ham i indre by miljø. Folk kommer virkelig til å bli overrasket over hvor god Justin Bieber kommer til å være i denne filmen." sier Mark.

-Selina


Dato: 23.feb.2012   Kl: 19:42   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin Bieber Phone Guard Commercial


#AngelFace

 

 

-Selina

Dato: 22.feb.2012   Kl: 19:30   Kategori: News   Kommentarer: 0

JUSTIN SKAL PUBLISERE NY BOK!!! "JUST GETTING SARTED"!!

Ahhhhh!! Er så utrolig glad nåå! Fikk nettopp vite at Justin planlegger å lage en ny bok til hans Beliebers:

(Tekst fra justinbieberzone.com oversatt av Google og meg:P)

Justin Bieber skal snart løslate hans andre bok Justin Bieber: Just Getting Started, skal den hete. I Justin Bieber: Just Getting Started, vil Beliebers komme tett og personlig med Justin gjennom eksklusive bilder og sitater som han tar dem med bak kulissene på turne og viser dem hva som skjer uner innspillingen av et album. Fansa vil kunne få et unikt innblikk i livet hans når han dokumenterer alt i sin nye bok denne høsten!

Dette forteller Justin UsWeekly: "Det er så moro å jobbe på enda en bok med Harper Collins. Å være i stand til å dele historiene mine med fansen gjennom disse bøkene er absolutt privilegium. Jeg kan ikke vente med å vise dem mer om livet mitt på turne og i studio i den neste boka!"

Susan Katz, president og utgiver av Harper Collins Barnebøker, sier: "Med all sin musikkalsk og på skjermen suksesser, og hans millioner av fans på Twitter og Facebook er Justin dominerende av sin pop kultur, og vi er glade for å kunne være med på publisere hans neste kapittel av hans oppsiktsvekkende karriere!"

Justin Bieber: Just Getting Started (som blir utgitt i september, 2012!!!) følger fotsporene til hans første bok som ble utgitt i oktober, 2010, First Step 2 Forever: My Story, som solgte over 1 million eksemplarer på verdensbasis.

Dette er helt UTROLIG! Hadde aldri trodd at han skulle komme ut med en ny bok!!? Så utrolig glad nå! Gleder du deg?

-Selina

Dato: 21.feb.2012   Kl: 20:52   Kategori: News   Kommentarer: 1

RedOne om Believe

Heisann Beliebers :)

Justin Bieber har mye på gang, og nå er et av hans nye prosjekter kjent. MTVs produsent RedOne fortalte at sangeren nylig var i studio med tenåringsstjernene Far East Movement. 

? Bieber-prosjektet har akkurat startet opp, og jeg vet egentlig ikke helt om jeg kan snakke om det, men det kommer til å bli en hit. Fas East movement holder til i Los Angeles og Justin sang refrenger på en av deres sanger. Det hørtes kjempekult ut og jeg tror folk kommer til å klikke helt!forteller produsenten til MTV.


Selv om alle andre detaljer rundt prosjektet er topp hemmelig, fortalte Red at 17-åringens talent var mer modent nå. 

? Han er veldig positiv og er an fantastisk sanger. Alt er så bra. Han er Justin Bieber. Han er en sensasjon. Jeg tror han er i ferd med å få en skikkelig bra manne-røst. Han er ekte artist, forteller produsenten.

Bieber er opptatt med å spille inn sin egen sang, «Believe», som kommer i 2012. RedOne-produsenten forteller at det er mulig at de skal være med på denne sangen, men at det er usikkert enda. 

Det er ikke bare disse som skal være med på Justins nye album. Produsenter som Pharell, Timbaland og Will.I.Am og rapperne Drak og Lil Wayne deltar også. 

Albumet kommer senere i år!

//topp

KOMMENTER hvis du gleder deg :D

-Selina

Dato: 19.feb.2012   Kl: 11:00   Kategori: News   Kommentarer: 0

LMFAO, Far East Movement og Justin Bieber "LIVE MY LIFE"!!?

Heisann Beliebers :)

Iiiiik! Denne videoen la Scooter ut for 4-5timer siden!!!


Hvis jeg hørte riktig så sang Justin på begynnelsen og på slutten!!! Aww, HYPED akkurat nååå!!!


iiiiik, håper den skal være på BELIEVE :D

-Selina

Dato: 18.feb.2012   Kl: 12:27   Kategori: News   Kommentarer: 0

www.WeKnowTheDJ.com

Heisann Beliebers :)

Her skriver WeKnowTheDJ om Believe: http://weknowthedj.com/music/bieber-buzz-believe-redone-far-east-movement/

Og her snakker de om Thank You JB sangen vi Beliebers lager til Justin på bursdagen hans: http://weknowthedj.com/music/thank-you-jb-a-song-that-gives-back/

-Selina

Dato: 18.feb.2012   Kl: 12:15   Kategori: News   Kommentarer: 0

Historien bak "banne-fingeren"!!

Heisann Beliebers :)

Noen jenter irriterte Justin og familien hans da de var i Disneyland på Valentine's Day. Du kan høre på denne videoen at han spør dem om å stoppe og de bare sier "Hvem bryr seg?". Da begynner de å rope sarkastisk "I follow You on Twitter!" De hersa med han og familien hans før han viste fingeren.  Han sier ikke "Fuck You" til dem bare fordi de filma og tok bilder. Det var noe som skjedde før han spurte dem om å stoppe: 


 

ARGH! For en forferdelig irriterende latter ho hadde!!? Seriøst!! Er det mulig? Fans, kan man ihvertfall IKKE kalle dem! Nå som jeg  vet hva som skjedde skjønner jeg utrolig godt hvorfor han viste dem banne fingeren og ropte "Fuck You". 

-Selina

Dato: 18.feb.2012   Kl: 10:44   Kategori: News   Kommentarer: 0

Her er den store overraskelsen!!

Heisann Beliebers :) 

Som noen av dere sikkert vet har Justin og Carly Rea Jepson hatt en overraskelse på lur som de har snakket om på Twitter:Og her var den store overraskelsen:

 

Team Bieber har SIGNERT Carly Rea Jepsen :D Utrolig kuult !! Hva synes dere om den store overraskelsen??

-Selina

Dato: 15.feb.2012   Kl: 17:18   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin sammen med #MrsBieber :D

Heisann Beliebers :)

Som Nina har blogget om så har Justin møtt den lille søte jenta med kreft :D Her er noen flere bilder:


pic.twitter.com/q9EQPd60 

@JustinBieber: "BEST PART OF MY DAY"

Video:


Det er så bra at han gjør sånne ting for andre!!..:) <3

-Selina

Dato: 14.feb.2012   Kl: 07:58   Kategori: News   Kommentarer: 1

Avalanna Routh


Denne søte lille jenta på 6 år har kreft, og hennes største drøm er å møte Justin. Justin har sett henne, og tweetet om henne:

Trykk her eller på tweeten til Justin for å komme til siden Justin linket til. :)

Avalanna og Justin er liksom "gift" hehe. Hun har en facebook side for å få møte han. HEEER. Søtestes jenta da!<3
 
-Nina 

Dato: 12.feb.2012   Kl: 11:13   Kategori: News   Kommentarer: 0

Politimenn ankommer Justin Bieber's 'felleskap'

Heisann Beliebers :)

Den 7.februar.2012 ankommer politimennene 'felleskap-gatene' (jeg tror ikke Justin har sitt eget hus, og det stod "The Gates Community of Justin Bieber" så det ble oversatt til felleskap-gatene...:P) til Justin Bieber i Los Angeles, California etter at en av hans livvakter Moshe Benabou var involvert i en krangel på LAX flyplass med en paparazzi. (Foto av Fame Flynet)

//sak av justinbieberzone Oversatt av Google og meg :)
-Selina
Dato: 09.feb.2012   Kl: 07:37   Kategori: News   Kommentarer: 0

En gammel mann ringte politiet for å få Justin Bieber fans arrestert!

Heisann Beliebers :)

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

En trist gammel mann ville ha en søt liten gruppe Justin Bieber fans arrestert p.ga. at de hadde slått leir utenfor studioet i Miami. Den gamle mannen er eieren av Miamis platestudioet kalt HitDactory og aksepterte ikke at fansen slo leir utenfor studioet i håp om å få møte stjernen. Den gamle mannen ringte politiet for å få gruppen arreste, og politiet kom, men de ble ikke arrestert.

//justinbieberzone

-Selina

Dato: 08.feb.2012   Kl: 17:25   Kategori: News   Kommentarer: 0

Moshe (Justins andre livvakt) sloss med en gal fotograf!!

Heisann Beliebers :)

Justin Bieber overrasker oss stadig, og hans aller siste påfunn var å kle av seg skjorten for å vise fansen hvor flink han er til å skate (til topp-bloggen).

Med så mange forskjellige talenter er det ikke rart at Justin får fansen til å dåne eller at han danker ut stjerner som Lady Gaga på Twitter

Men enkelte ganger kan berømmelsen bli litt for mye.

- Jeg kastet bort et år på ham

Aggressiv fotograf ville angripe livvakten


Som også kjæresten til Justin, Selena Gomez har fått oppleve, er det enkelte ganger berømmelsen rett og slett kan bli litt for mye. 

Justin fikk spesielt merke dette i går da en aggressiv fotograf ikke ville slutte å ta bilder av Justin eller flytte seg ut av veien slik at de fikk kjørt av gårde.

«Never Say Never»-stjernen hadde nettopp landet på flyplassen i Los Angeles, og skulle komme seg av gårde igjen da de ble hindret, skriver GossipCop.com.

Livvakten til Justin forsøkte og gå mellom for å få fotografen til å flytte seg, men istedenfor forsøkte fotografen å angripe livvakten til Justin. Naturlig nok gikk ikke det helt som planlagt og fotografen ble raskt stoppet. 

Justin har fått ny tatovering!

Heldigvis var det ingen flere som kom til skade, og den aggressive fotografen ble holdt igjen på flyplassen til politiet ankom stedet. 

Ifølge TMZ.com ble fotografen arrestert for overfall med dødelig våpen. 

Justin Bieber, eller en representanten for stjernen, har ennå ikke uttalt seg om hendelsen. 

//topp

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

-Selina

Dato: 07.feb.2012   Kl: 20:12   Kategori: News   Kommentarer: 0

Det er ikke bare,bare å være Justin Bieber!

Det er nok ikke alltid like lett å være Justin Bieber!
Han blir fulgt av hylende jenter dagen lang, og kan ikke gjøre noe uten at det blir oppstyr. Da Justin tok seg en tur på skaterampen, var fansen i ekstase, og sto hylende og fulgte med på hver bevegelse stjernen gjorde.

.

.

-Topp.no
- Nina 

Dato: 06.feb.2012   Kl: 16:36   Kategori: News   Kommentarer: 0

Jeremy slo til sin egen nevø!!

Heisann Beliebers:)

"Ikke kall meg Justin Bieber pappa!" En rykende JEREMY BIEBER ropte at advarselen like før eksploderer i raseri og slo sin 20 år gamle nevø til en blodig masse på en kanadisk bar, har The Enquirer lært eksklusivt.Den pimper-og-slagsmålssystemet Bieber klanen slått en lavmælt fredag ​​kveld på Dominion Hus bar i Stratford, Ontario, til en "boksering" på 13 januar.Sangerens 37-år gamle far, en tidligere mixed martial arts fighter, var tilsynelatende beruset da han sprengte. Hans søster Bonnie sønn Tylor sette ham ut ved å si at Jeremy levde av sin berømte sønn og "ville ikke være noe hvis det ikke var for Justin," en familie kilde til The Enquirer."Jeremy gikk ballistisk! Han begynte å skyve Tylor i brystet, banket ham tilbake og sint fortalte ham at han ønsket å bli kalt ved sitt eget navn, skrikende, «Jeg er Jeremy Bieber!"Tylor visste at situasjonen var ute av kontroll så han bestemte seg for å forlate baren. Men Jeremy fulgte ham utenfor."Da Wham! Ut av ingensteds, grep han Tylor av frakken og slo ham hardt - rett i ansiktet. Tylor hevet armene for å dekke opp, og Jeremy ga ham tre mer slag mot hodet. Han begynte å blø overalt. "Den mishandlede unggutten tok av kjører. I mellomtiden, Jeremy stolt ruslet inn igjen, kjøpte hele bar drinker og begynte å spille biljard som ingenting skjedde, sa kilden.Som The Enquirer tidligere rapportert, Justin hovedsak absentee pappa - som har en lang kriminell posten og historie av narkotika og alkohol misbruk - aldri holdt en heltidsjobb for lang og tjener penger ved å selge signerte bilder av popstjernen på Internett."Jeremy bar kamper, sinneanfall og pimper er beryktet," sa kilden. "Jeg tror han er noe mer enn en full bølle. Han trenger å få hjelp. 

//justinbieberdaily.org (Dårlig oversatt av Google oversetter...)

Huff a meg... Hvis dette er sant!? Det er ikke bra! Først og fremst tenker jeg på Justin, men så tenker jeg på Jeremy! Jeg er ganske sikker på at Jeremy er en god fyr! Så dette er ganske trist... Hva synes du?

...

-Selina

Dato: 04.feb.2012   Kl: 14:26   Kategori: News   Kommentarer: 0

Reese Witherspoon om at Justin ville spille inn 'Fear' om igjen:

Heisann Beliebers :)

Reese Witherspoon ble bli intervjuet på MTV når samtalen drev tilet spørsmål om hennes tanker om Justin Biebers interesse i en remake av en av hennes filmer, 1996-thrilleren "Fear".Filmen, som også spilte Mark Wahlberg, handler om en psykopatisk kjæreste, som stengler Witherspoon karakter etter at hun bryter med ham og etterlater seg en sti av vold og drap.Ifølge theimproper.com, Hvorfor Justin ville være interessert i en remake med ham hovedrollen er et mysterium. Men han rapporteres å være besatt av ideen. Selv Reese virket overrasket."Fint. Flott. Det ville vært kult, "sa den 35 år gamle skuespilleren."Ville han spille meg eller Mark Wahlberg?" Au!Var hun som tyder på at Bieber kunne spille en jente? Etter en litt nervøs latter, gjorde Reese sitt beste for å avklare."Er det som en jente som trakasserer familien, som en stalker som ikke kan la ham være i fred? Det ville være bra. Jeg mener få jenter gal om ham. "Sa hun."What a sweetheart," sa hun senere i intervjuet. 

//justinbieberzone (Oversatt av Google Oversetter)

-Selina

Dato: 03.feb.2012   Kl: 20:42   Kategori: News   Kommentarer: 0

Austin Mahone - En BoyBelieber :)

Heisann Beliebers :)

Han har laget egen musikkvideo av Mistletoe:


Austin Mahone: "Mistletoe - Justin Bieber music video cover by Austin Mahone with lyrics and original instrumental. @JustinBieber is my inspiration and I hope one day to meet him and maybe make a song with him. even a follow or tweet would be amazing."

Her er hvorfor han synes at Justin er inspirerende:


Utrolig bra gjort at han står fram som Belieber :) Jeg merker at jeg DIGGER Boy Beliebers :P De er modige..!

-Selina

Dato: 03.feb.2012   Kl: 17:41   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin i skatepark i Miami !!! Hooot pics :D

Heisann Beliebers :)

Justin Bieber overrasker stadig, og det er ikke bare overraskelser som å farge håret mørkt eller anskaffe seg nye tatoveringer. 

Det som virkelig overrasker verden er Justin sine utrolige talenter, og disse er det ikke mangel på. 

Ikke nok med at han har sjarmert en hel verden med den flotte sangstemmen sin, men i 2012 skal han spille inn en film og være programleder. 

I tillegg viser han nå hvor flink han er på skateboard.

Justin blir programleder!

- I studio og skriver nye låter for 17 millioner sterke fans, skriver Justin på Twitter. 

Men selv om Justin har tilbragt hele dagen i studio, har han fortsatt god tid til å hilse på fansen og ha det litt moro. 

Under innspillingen i Miami i dag, kom han nemlig ut i pausene for å prate litt med fansen, og gi dem et eget skateboard-show. 

Igjen, imponerte han fansen stort med sine talenter.

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

//topp

Han er rååååkjekk!!! Syens??

BTW:-Selina

Dato: 02.feb.2012   Kl: 16:24   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin Bieber, Lady Gaga og One Direction er nominert i katogorien Verste Album!

Heisann Beliebers :)

Justin Bieber's "Under The Mistletoe", Lady Gaga's "Born This Way" og One Direction's "Up All Night" er nominert for Verste Album fra 2012 av NME Awards. Vinnerne vil bli offentliggjort på Londons O2 Academy Brixton 29. februar 2012.

IKKE stem: NME.com

NME er et populært magasin i the United Kingdom.

Jeg synes sånne nominasjoner er TÅPELIGE!! Seriøst, å offentligjøre noe sånt får bare haterne til å få enda mer oppmerksomhet og INGEN av de nominerte fortjener det. Ihvertfall ikke Justin!! Hva synes du?

-Selina

Dato: 01.feb.2012   Kl: 15:29   Kategori: News   Kommentarer: 1

Den røde bilen Justin signert ble solgt for 40, 000$ på eBay !

Heisann Beliebers :)

Noen betaler $ 40 000 for å kjøre unna med Justin Biebers autograf. Det siste minutt-budet på ettermiddagen (januar 30) var nok til å vinne eBay auksjon for en bil undertegnet av the Biebs.Justin hadde signert den røde 2012 Hyundai Genesis Coupe 2.0 Turbo over julehøytiden. Han signerte bilen på to steder - i dashbordet og solskjermen.Pengene reist av auksjonen skal brukes til å fikse opp skateboard parken i Stratford, Ontario, Biebers hjemby.

Budgivning for bilen hadde stoppet tidligere på litt over $ 30 000 som var mindre enn reserve beløp - minimum selgeren ville godta. Men det vinnerbudet kom gjennom i siste minuttene av auksjonen, $ 40,000.Identiteten til den vinnende budgiver var ikke umiddelbart kjent.

-Selina

Dato: 31.jan.2012   Kl: 19:52   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin skal være PROGRAMLEDER (sant eller bare et rykte?)

Heisann Beliebers :)

Dette står på www.topp.no:


annonse
31. Jan 2012 kl 19:06
Sponsede lenker
Mobiservice - Lillestrøm 
Vi fører alle Brodit produkter. Mobilutstyr finner du hos oss. 
Mobiservice.no
Slappfisk kosedress 
Kjøp Slappfisk kosedress her! Mange ulike modeller. 
Coolshop.no

Det kan se ut som det er i vinden blant stjernene og dukke opp som gjeste-programleder på forskjellige show i Hollywood. 

Justin Bieber og Miley Cyrus har blant annet fått i oppgave å lure flere kollegaer og stjerner når de skal være gjeste-programledere på Punk'd.

Nå ryktes det i tillegg at Justin skal dukke opp som programleder på det populære programmet Saturday Night Live, skriver MTV.com.

Justin feirer fem år på Youtube

Skal både opptre og være vert


Saturday Night Live (SNL) er et direktesendt program som er blitt sendt på amerikansk TV siden 1975, og har hatt besøk av en rekke kjente stjerner. 

Nyheten om at Justin Bieber skal være med som programleder er ennå ikke offentliggjort av NBC, men ifølge ryktene skal han være med på programmet i løpet av 2012. 

Dette er Justins nye låt

Ryktet startet i går da skuespiller

 Alec Baldwin holdt et intervju med skaperen og produsenten av SNL, Lorne Michaels. 

Baldwin begynte å lese opp fra den legendariske tavlen på kontoret til Michaels, som omfatter en liste over bekreftede gjester og verter til programmet. 

Det var her han begynte å lese opp at Justin Bieber skulle være programleder for showet i tillegg til å opptre som musikalsk gjest

- De største navnene i industrien vil komme for å være vert på showet. Eksempler er Ben Stiller, Melissa McCarthy, Katy Perry og Jonah Hill. Jeg vil ikke ødelegge flere overraskelser, men Justin Bieber er også bekreftet som både gjest og som vert, forteller han. 

Selv om Bieber ikke har vært programleder på SNL før, var han med i en episode i 2010. Da sang han i tillegg til å være med i noen sketsjer. 

Tumblr_lu03xtzhud1qcfyw0o1_500_large

Tror du det er sant?? Jeg håper virkelig det er sant :) Hadde vært utrolig gøy om han var programleder!

-Selina

Dato: 31.jan.2012   Kl: 19:26   Kategori: News   Kommentarer: 1

Se NRJ Awards LIVE!

Heisann Beliebers :) 

På bibses fant jeg ut at man kan se NRJ LIVE her: http://www.tvsector.com/tf1/ klokka 20:50 !!!

KOMMENTER hvis du gleder deg helt vilt til nye hotte bilder av Justin :) <3

-Selina

Dato: 28.jan.2012   Kl: 19:01   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin og Lady Gaga i Agderposten

Heisann Beliebers :)

Idag da vi satt ved frokostbordet fortalte pappa meg at jeg måtte lese avisa. Så det gjorde jeg (han sa hva det var da). :


Du klarer sikker ikke å lese sammenhengen, men det stod bare at Lady Gaga hadde 18, 4 millioner følgere på Twitter og hadde meste, mens Justin Bieber hadde 16,7 millioner og kom på andre plass. Ikke noe nytt for oss, men tenkte bare at jeg måtte blogge det :D <3


-selina

Dato: 28.jan.2012   Kl: 12:02   Kategori: News   Kommentarer: 0

Flere bilder + video og GIF fra Michael Jackson hyllesten

Heisann Beliebers :)

 

 

Han er så perfekt... Har ikke ord for hvor mye jeg elsker ham!<3

-Selina

Dato: 27.jan.2012   Kl: 21:51   Kategori: News   Kommentarer: 1

Pattieee :D

Heisann Beliebers :)

Pattie var også med på Michael Jackson hyllesten:

Se helt til høyre :)

<3

-Selina

Dato: 27.jan.2012   Kl: 17:17   Kategori: News   Kommentarer: 0

I morgen skal Justin på NRJ Awards !!!

Heisann Beliebers :)

YEAH! Endelig en ny Award :D Gleder meg syyykt masse, men jeg aner ikke hvor man kan få sett det LIVE enda da... Men, men, gleder meg også sykt masse til flere nye bilder av ham !!!


-selina

Dato: 27.jan.2012   Kl: 16:16   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin på Tribute Michael Jackson

Heisann Beliebers :)

 

Det er samme videoer bare litt forskjellig filma :)

Bilder: 


Her syngen han Rockin Bobby:
 
De er syyykt fine!! <3 Og hun er pen!

Moren og faren til Michael. (i hvert fall moren, usikker på faren, siden faren var slem med Michael når han var en guttunge..jaja.)Paris er så sykt pen! åh! Flere enn meg som husker talen hennes til faren? :'//
 

 

 

 

 
mange av han og Paris.

 

-Nina og Selina 

Dato: 27.jan.2012   Kl: 14:48   Kategori: News   Kommentarer: 0

Hva synes dere?

Heisann Beliebers :)

Justin Bieber ønsker angivelig å spille i en remake av "Fear." Den opprinnelige 1996 Filmen spilte Mark Wahlberg som unhealthily besatt kjæreste av Reese Witherspoon.Ifølge en anonym kilde fortalte MovieWeb at Justin Bieber har vært å gå over en rekke film ideer og at hans ultimate forbilde er Mark Wahlberg. Mens kilden sa også at eventuelle nye versjoner vil bli tonet ned til en PG-13 rating, er Justin "besatt" med den originale R-rated-versjon, PopCrush.com rapporter.For å gi deg en idé om hvilken rolle, voldtekter Wahlberg karakter en jente, slår seg opp, beheads en familiehund, tegner tatoveringer i sin egen hud, utfører en seksuell handling på en berg og dalbane, bryter en manns nakke og truer med å skyte en annen. Vi hadde mareritt bare å forestille seg det!Kan du bilde Justin Bieber gjør noe nær det? Vil du se Justin gjør alt det der i en film?Justin Bieber og Mark Wahlberg er for tiden arbeider med den kommende basketball filmen.

//justinbieberzone OVERSATT av Google Oversetter

-Selina

Dato: 23.jan.2012   Kl: 19:02   Kategori: News   Kommentarer: 1

Justin Bieber og Lil Twist -Wherever You Are

Heisann Beliebers :)

De av dere som har lengtet etter en ny sang fra Justin Bieber, trenger ikke vente lenger. Wherever You Are er navnet på den nye herligheten.

Bieber samarbeider med Lil'Twist om den nye singelen, som visst nok skal være en kjærlighetssang. Justin har tidligere uttalt at han helst vil fortsette med kjærlighetssanger, og at han ikke kommer til å begynne med grovere tekster.

I et intervju med MTV ga samarbeidspartneren hans et hint om at denne singelen kom til å bli annerledes. Justin har nylig farget håret, så det spekuleres i om han prøver å endre image.

? Det er definitivt et helt ny stil for Justin og albumet vil få et sommerlig preg, sa han. 

Fans over hele verden er spent på hvordan denne låta vil høres ut, og Justin har røpet at det vil bli en partylåt. Kjekkasen er opptatt av å vise verden at han har modnet, og har sagt at han ikke er noe barn lenger.

//topp.no

Er det bare jeg som gleder meg syyykt masse??? :) <3

-selina

Dato: 23.jan.2012   Kl: 18:32   Kategori: News   Kommentarer: 1

The Wanted inviterer Justin til UK når han fyller 18år

Heisann Beliebers :)

Justin Bieber sin 18-årsdag kommer opp veldig snart. Britiskeboybandet, The Wanted har avslørt planer om å invitere JustinBieber å bo hos dem i England når han fyller 18, capitalFMrapporter.

Sangerne støttet Justin på flere South America datoer i fjor, og sier de er alle store fans av Justin.
"Vi alle elsker ham og han liker oss også," The Wanted er JayMcGuiness fortalte  magasinet denne uken. "Hans managerScooter Braun har gitt oss mange råd. Justin lever bokstavelig talt i 'Justin verden ", så det var flott at han lot oss inn i det."
"Når han fyller 18 vi kommer til å fly ham over," Nathan Sykesavslørt.
Jay la til: "Tenk Nathan og Bieber går rundt London. De villedrepe den. Jentene skulle gå gale. "
The Wanted gjenforent med Justin Bieber i november 2011 da de sluttet seg til ham i å snu  julelysene på Londons Westfieldshoppingsenter.

(der var Nina, tenk det...<3)

-selina

Dato: 21.jan.2012   Kl: 11:43   Kategori: News   Kommentarer: 0

Practive Commercial

Heisann Beliebers :)

Part1:


Part2:

 

 

Dette står på proactive.com om Justin Bieber:

(oversatt av Google Oversetter) 


"Jeg er definitivt noen som lider av akne. 
Jeg er en tenåring! Så jeg bruker Proactiv å hindre ansiktet mitt blir tilgjengelig.Proactiv er stor! "

 

Når Justin Bieber representant første kontaktet Proactiv vi er sjokkert. De fortalte oss at Justin - tenårene følelse som Oprah Winfrey kalte "den største popstjernen på planeten" - ønsket å snakke ut og fortelle sine millioner av fans at han elsker Proactiv og at "det virkelig fungerer." Selvfølgelig ønsker vi å høre mer fra Justin selv, men hans "My World" turneen hadde nettopp begynt, og hans timeplan var stramt. Det stoppet ikke Justin. Innen dager fikk vi en webvideo fra ham - sendt fra turen - som forklarte hvorfor han liker Proactiv. 

"Jeg er definitivt noen som lider av akne, jeg er en tenåring! Når jeg hadde en kvise på nesen hans og alle i bandet kalte meg Rudolph. Og vet du hva, jeg lo av det. Men dypt inni som gjorde det litt sår. Så jeg bruker Proactiv å hindre ansiktet mitt blir tilgjengelig. Proactiv er flott! " 

Midt i turneen planlagte Proactiv Justin første kommersielle innspilling. Her Justin virkelig gå i dybden om hvorfor han begynte å bruke Proactiv. "Mine foreldre hadde kviser når de vokste opp. Og jeg er fast bestemt på å holde meg finnfri. Hvis jeg fikk et ansikt fullt av kviser, ville jeg definitivt føler meg veldig selv bevisst og ikke vil fotograferes, ikke ønsker å synge. Med Proactiv, trenger jeg ikke bekymre meg . " Han forklarte også hvorfor han ønsker å spre ordet. "har mine fans vært helt utrolig. De har støttet meg siden dag én. Og jeg tror at hvis de finner ut at jeg bruker Proactiv, kan det hjelpe dem med akne deres. " Justin forstår hva det er som gjør Proactiv skiller seg ut som Amerikas # 1 Skin Care System for kviser. Det handler ikke bare om å få unna er nå, handler det om å være proaktive i å hindre fremtidige utbrudd av kviser. "Noen vil kanskje si: Justin Bieber? Han har ingen kviser, hvorfor han bruker Proactiv? Men, vet du hva, det handler om å forebygge akne og Proactiv er veien fremover. " 

-Selina

 

Dato: 21.jan.2012   Kl: 10:23   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin og Selena signerte en T-skjorte som blir loddet ut !!

Heisann Beliebers :)

The Manitoba Museum skal lodde ut en T-skjorte signert av Justin Bieber og Selena Gomez. Jelena tilbrakte en romantisk middag på museets Nonsuch Skip da de var i byen sent i fjor.

"De er et veldig nydelig ungt par og var takknemlige for vår anstrengelser for å få daten dems på museet til å være spesiel," sier Claudette Leclerc, Museum CEO. Justin og Selena signerte en svart Nonsuch T-skjorte som skal bli loddet ut til en heldig vinner den 10.April.2012. Inntekten vil gå til museets Nonsuch Conservation Prosjekt. Billetten koster $5 og kan kjøpes på Manitoba Museumets nettside: www.mbmuseumfundraising.com.

//Saken er fra justinbieberzone, men jeg har oversatt den selv!

-Selina


Dato: 19.jan.2012   Kl: 15:34   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin signerte en bil for for å auksonere den bort til skatepark i Stratford

Heisann Beliebers :)

Justin Bieber har inngått samarbeid med Frank Sandola, DealerPrincipal of Stratford Hyundai for å bygge ny Skate Park i Stratford.

Under et nylig feriebesøk i sin hjemby, droppet Justin Bieber til Stratford Hyundai for å signere en rød 2012 Hyundai GenesisCouoe 2.0T. Bilen blir nå vist frem inne i dealership mens den er satt opp på offentlig online auksjon på eBay.com. Budgivningen vil begynne fredag den 20.Januar.2012. Hele inntekten fra auksjonen skal bli donert til den lokale Stratford SkateParken, Justins veldedighets valg. Mr. Sandola har vært i samtale med ordføreren i Stratford, Dan Matheson og ordfører Matheson var glad for å bygge ny Skate Park i byen!

//saken er fra justinbieberzone, men jeg har oversatt den selv!

-Selina

Dato: 19.jan.2012   Kl: 15:23   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin får for mye plass i media?

Heisann Beliebers:)

Det er ingen hemmelighet at Justin Bieber fått mye oppmerksomhet i mediene. Siden han slo gjennom på YouTube har det blitt en eksplosjon av Justin-forsider over hele verden. Nå viser en avstemning at dette er ufortjent.

I følge Sodahead er det noen få stjerner som overtar mediene; og det helt ufortjent. Folket stemte på hvilke musikere de synes tar for mye plass i media, uten at de har gjort seg fortjent til det. Her er resultatene.

Justin Bieber: 53%
Lady Gaga : 17%
Taylor Swift : 12%
Kanye West : 12%
Kary Perry : 6%

Det er altså Justin Bieber og Lady Gaga folk har fått nok av. Spørsmålet Sodahead stilte folket var «hvem er mest overvurdert av musikk-stjernene». Om dette betyr at de ikke synes Justin Bieber er talentfull nok, er uvisst.

Når det gjelder Lady Gaga er det tvilsomt at avstemningen tyder på at hun ikke er talentfull nok. Hun er profesjonell pianist og god vokalist, men har tatt enormt mye plass i media på grunn av sine mote-eksperimenter.

Har ikke Justin Bieber nok talent? Dette er spørsmålet mange eksperter stiller seg nå.

//topp.no

Justin er utrolig talentfull, så jeg skjønner overhode ikke hvorfor han fikk 53% av stemmene!? Gjør du? Hva er din mening om saken?

-Selina

Dato: 16.jan.2012   Kl: 15:44   Kategori: News   Kommentarer: 0

Bruno Mars vant over Justin...

Heisann Beliebers <3

Som noen av dere sikkert vet var Justin nominert i Favorite Male Artist i People's Choice Award. Dessverre vant Bruno Mars... Men, men, som jeg har blogget om så er Justin nominert med filmen Never say Never for en Dorian Award så det er bare å krysse fingrene for at han vinner den :)

-Selina

Dato: 13.jan.2012   Kl: 15:07   Kategori: News   Kommentarer: 0

Never Say Never er nominert til en Dorian Award!

Heisann Beliebers <3

Justin Bieber Never Say Never kunne bli hedret med en Dorian Award ved GALECA (Gay & Lesbian Entertainment Critics Association) i campy Film of the Year kategorien.

Never Say Never er opp mot The Muppets, Thor, Kaboom og Twilight Saga - Breaking Dawn (del 1) for moroa campy (Bevisst eller ikke) Film of the Year ære. 

Den fullstendige listen over Dorian Award vinnerne vil bli avslørt på 16 januar 2012 på GALECA.com

:)

-selina

 

 

Dato: 13.jan.2012   Kl: 14:59   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin kom 3TIMER for sent til photoshooten...

Heisann Beliebers <3

Justin Bieber missed his chance to be included in a portrait book of top stars after upsetting a photographer by arriving three hours late for his shoot, reports contactmusic.com

Rob Shanahan has made a career of photographing famous faces, including rock legends Sir Paul MCCartney, Sir Elton John and the Rolling Stones.

But he reveals the first top celeb to keep him waiting was Justin Bieber ? and when he finally arrived, Rob Shanahan was less than impressed with the results of their session. As a result, he decided not to include any shots of Justin in his new book.

Rob tells the Minneapolis Star Tribune, ?Somebody asked me who I photographed that didn?t make it into my book ? Justin Bieber. He made me wait three hours. Nobody?s ever made me wait more than 10, 15, 20 minutes.?

?It wasn?t a great photoshoot. I didn?t feel any connection. I just ended up editing him out of the book.? he added.

Jeg vet det er engelsk, men dere kan jo bruke google oversetter?? Har veldig dårlg tiiiid.... <3

-Selina

Dato: 13.jan.2012   Kl: 07:46   Kategori: News   Kommentarer: 0

Believe?

Heisann Beliebers <3

Denne lista fant jeg på justinbieberzone:

1. Believe
2. Let It Be
3. Them Sexy Ladies ft. LMFAO
4. Be Alright Dance For Me ft. Kanye West 
5. By Your Side ft. Taylor Swift
6. Canadian Swag ft. Drake
7. Your Lips Against Mine
8. Beach Bodies ft. Cody Simpson
9. My Beliebers

Men kan den være riktig??? Ingenting er bekreftet, men Justin tweetet dette:


??? Skal Justin å Will.I.Am synge sammen?? Det er bare å vente i spenning :-) Er jeg den eneste som gleder meg noe syyyykt??

-Selina


Dato: 12.jan.2012   Kl: 15:03   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin i filmrolle som basketballspiller??

Heisann Beliebers <3

Justin Bieber hartidligere hatt en gjesterolle i serien CSIhvor han fikk vise frem sine skuespiller-evner. 

Mark Wahlberg vil gjerne ha med Justin i den nye filmen.
Mark Wahlberg vil gjerne ha med Justin i den nye filmen.


Det viser seg at han gjorde en god innsats, for i ettertid er den unge popstjernen spurt om han vil ha en filmrolle. 

Til rollen er han håndplukket av ingen ringere enn Mark Wahlberg, som blant annet har spilt i «Rock Star». 

De to har tidligere truffet hverandre i forbindelse med atdatteren til Mark er en stor fan av Bieber

Justin Bieber vil knuse Lady Gaga

Basketball-talent?


Filmen skal handle om basketball og Mark er helt sikker på at «Never Say Never» - stjernen har et stort talent, også som skuespiller. 

- Det finnes der, om jeg så må dra det ut av ham, forteller han tildigitalSpy (Ekstern lenke)

Mark forklarer at grunnen til at han har valgt nettopp Bieber til rollen er fordi han har en god følelse når det gjelder popstjernens evner. 

- Jeg har tilbragt litt tid med han, og jeg ser hva han kan og ikke kan. Jeg ser at det finnes noe der, sier han. 

//Topp

-Selina

Dato: 11.jan.2012   Kl: 18:47   Kategori: News   Kommentarer: 0

RIP LIZZIE...

Heisann Beliebers <3

Denne lille jenta på 5år var en stoor Belieber og hadde et ønske om å møte Justin Bieber før hun døde fordi hun hadde hjernesvulst... men i helga døde hun dessverre. RIP LIZZIE, you will never be forgotten!

-Selina

Dato: 09.jan.2012   Kl: 19:34   Kategori: News   Kommentarer: 0

"a look back at our year...."

Heisann Beliebers <3

Alfredo har tumblr (alfredoflores.tumblr.com) så jeg kikka litt nedover og så fant jeg dette:

"...Then we had Christmas? I?m going to share with you a ?small? part of my gift to Justin. I usually wouldn?t do this but I wanted to give you all a special treat since I haven?t posted here in a while. Check out the front of my Christmas card that I gave JB.

I can only show you the front? but what do you think? He loved it. He said it was the best Christmas Card he had ever gotten!! SWAGGGG! Cool points for Fredo. Won?t show you the inside.. some things have to be private but heyyy? at least you had a chance to see the front of the card. It?s a picture of me and him every single month from January 2011 - December 2011! I see the kid more than my own parents? Best Friend for life. Love that kid. ..."

Hva synes du? :-) <3

-Selina

Dato: 07.jan.2012   Kl: 11:36   Kategori: News   Kommentarer: 0

"Me and Justin aren't fighting..."

Heisann Beliebers <3


Da ser det ut som om det er bekrefta og Justin og Selena er fortsatt sammen, heldigvis :-) <3:

(Igår i Mexico:)

Så da er de forløpige ryktene avslått!

-Selina

 

Dato: 07.jan.2012   Kl: 11:33   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin skal på Ellen Show den 4,januar

Heisann Beliebers <3'

Her er mer informasjon:

http://ellen.warnerbros.com/2012/01/justin_bieber_-_wednesday_january_4_2012.php

Gleder meg!!! Det er alltid morsomt nå Justin er hos Ellen :-D

-Selina

 

Dato: 03.jan.2012   Kl: 18:19   Kategori: News   Kommentarer: 0

NY SANG!!

Heisann Beliebers <3

Justin og Jaden har laget en Nyttårssang:

Fiiiiiin <3 Likte du sangen?

-Selina

Dato: 01.jan.2012   Kl: 12:58   Kategori: News   Kommentarer: 0

MSN: Biebers Besteforeldre i alvorlig bilulykke.

Heisann Beliebers <3

Det stod noe om bilulykken til Besteforeldrene til Justin på MSN så jeg tenkte jeg skulle dele det med dere:

Biebers besteforeldre i alvorlig bilulykke - 1 ( c
2011 Starlounge)

Bilen havnet i grøften og ble totalskadet

Justin Biebers mormor og morfar, Bruce og Diane Dale, mistet tirsdag ettermiddag kontrollen over bilen da de var ute og kjørte i den kanadiske byen Stratford, og det glatte føre gjorde at de kjørte utfor.

En talsperson for politiet i provinsen Ontario har fortalt Popcrunch at bilen trillet rundt og traff et tre, før den igjen landet på alle fire hjulene.

- Foreldrene mine var i en bilulykke i dag. De rullet ned i en grøft og bilen ble totalskadet. Takk Gud for at de er i live!, skrev Justins mor, Pattie, kort tid etter ulykken på Twitter.

Selv om Bruce brakk flere ribbein, er han og Diane på bedringens vei.

- Far har knukket ribbein. Vær så snill og be for at han skal komme seg raskt igjen! Tilgi alltid foreldrene dine, du vet aldri hva morgendagen bringer!!, lød det videre fra den 17-årige sangerens mor.

Etter å ha blitt behandlet på et lokalt sykehus er Bruce nå hjemme igjen. Der skal han og Diane holde seg i ro til de begge har kommet seg over ulykken.

Justin Bieber har et veldig nært forhold til besteforeldrene sine fordi Pattie kun var 17 år gammel og fortsatt bodde hjemme da hun fikk ham.

//MSN

-Selina

Dato: 29.des.2011   Kl: 15:44   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justins Besteforeldre er blitt innvolvert i en bilulykke...!!

Heisann Beliebers <3

Dette stod det på justinbieberzone.com:

"Justin Biebers grandparents Bruce and Diane have been involved in a nasty car accident in Canada. Their vehicle was written off but they survived. Details are sketchy at this stage. Bruce Dale ? Justin?s maternal Grandfather ? has several broken ribs while his grandmother Diane Dale escaped unhurt."

Og Pattie har skrevet om det på Twitter:


Huff a meg... Så mye tragisk det har skjedd i det siste! Først så mistet Selena lillesøsteren sin og nå dette! Jeg får vondt i hjertet mitt! Det må være helt forferdelig... #PrayForJustinsGrandparents

 

 

-Selina (Jeg har funnet alt dette selv!! Så hvis dere kopierer skriv at det er fra ForRealBeliebers)


Dato: 28.des.2011   Kl: 12:07   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin Bieber er den andre mest aktive på DoSomething.org

Heisann Beliebers <3

Lady Gaga, Justin Bieber og George Clooney er topp 3 veldedighetskjendiser for www.DoSomething.org 

Justin Bieber hopper til plass nr.2 på lista fra plass nr.10 i fjor. George Cooney på 3. plass og Lady Gaga på 1.plass. Justin Bieber fortsatte sitt beundringsverdige arbeidet for Pencils of Promise dette året, en organisasjon grunnlagt av Adam Braun (Scooters bror) som har bygget 41 skoler i Laos, Nicaragua og Guartemala. 

I de siste 12 månedene har Justin utgitt en parfyme ved navn Someday, samt et jule album med tittelen Under The Mistletoe. Han donerer en del av inntekten til veldedighet. Blant organisasjonene som mottar støtte av Bieber i dette året er Make-A-Wish Foundation, Toronto Daily Bread Food Bank og Children's Wish Foundation, samt Whitney Elementary School i Las Vegas, Nevada, for å nevne noen.

Her er Topp 20 aktive kjendiser:

1. Lady Gaga
2. Justin Bieber
3. George Clooney
4. Will & Jada Pinkett Smith
5. Leonardo DiCaprio
6. Matt Damon
7. Ellen Degeneres
8. Brad Pitt & Angelina Jolie
9. Dwight Howard
10. Demi Lovato
11. Shakira
12. Ashton Kutcher & Demi Moore
13. will.i.am
14. Blake Shelton & Miranda Lambert
15. Nick Cannon
16. Lea Michele
17. Daniel Radcliffe
18. Miley Cyrus
19. Coldplay
20. Taylor Swift

//justinbieberzone

Jeg har oversatt det selv så jeg hadde satt pris på, hvis du kopierer dette så skriv at det er fra ForRealBeliebers

-Selina


Dato: 27.des.2011   Kl: 15:38   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin er med i TANNBØRSTE BRANSJEN!!!

Heisann Beliebers <3

Justin Bieber er for tiden aktuell med sitt julealbum «Mistletoe». Han dater også sangerinne Selena Gomez, men han tydeligvis gå inn i en litt anne bransje.. Nemlig tannbørste-bransjen.

Tannbørste som synger Justin Bieber, høres dette fristende ut? Han har fått til mye, men dette hadde vi ærlig talt ikke forventet. Kanskje det blir litt morsommere å pusse tennene både morgen og kveld, når Justin vekker deg opp med sin søte stemme!

«Bieber Brush Buddies» er navnet på tannbørsten, som nok kommer til å ligge på badehylla til mang en ungpike. «Mistletoe» - stjernen har blitt mer voksen i det siste, og nå er han altså også i tannbransjen. Dette lover produsentene:

Visste du at gjennomsnittspersonen bruker alt for lite tid på tennene sine? Folk flest bruker bare 45 sekunder på å pusse, mens den optimale tiden er 120 sekunder. Det er her Brush Buddies kommer inn. Vår strategi er dette:


(1) Puss i minst to minutter
(2) Forbedre børsteteknikk, og
(3) Gjøre tannpuss, GØY!


Den er offentlig godkjent av tannleger, og har til og med utskiftbart batteri. Syng, syng så får du rene tenner.

 

 

//Topp.no

Disse var RÅKULEEE da :-) I WANT! :-P

Q: Vil du ha en sånn tannbørste?

-Selina

 

Dato: 22.des.2011   Kl: 13:01   Kategori: News   Kommentarer: 0

FAME: Justin Bieber

Heisann Beliebers <3

Som noen av dere kanskje vet er det gitt ut en tegneserie av Justin Bieber og jeg ville bare legge ut noen bilder:

Du kan kjøpe det her: http://cdon.no/b%c3%b8ker/ooten%2c_tara_broeckel/justin_bieber-12714778

Jeg ønsker meg den utrolig masse, gjør du? (PS: Den er på ENGELSK!)

-Selina

Dato: 19.des.2011   Kl: 17:17   Kategori: News   Kommentarer: 1

Justin har aldri trodd på JuleNissen!

Heisann Beliebers <3

Justin Bieber sier at han aldri har trodd på JuleNissen, mannen i den store røde dressen!:

?My mom always told me there wasn?t a Santa,? Justin says in a new interview with AOL Music.

?This was her logic: She thought if I grew up knowing about Santa then finding out he wasn?t real, that it would be like she was lying to me. And then when she told me about God, I maybe wouldn?t believe her.?

Applauding his mom, Pattie Mallette, and her decision to be ?straight-up and honest with me all the time,? Justin insists he kept the holiday spirit alive for his childhood pals. ?I didn?t tell my friends or ruin it for anyone ? I was a good kid!? he tells AOL.

Instead of opening presents from Santa under the tree, Justin and his family opted for a unique gift exchange.

?We played a game on Christmas Day where everyone brought a girl gift and a boy gift. You roll the dice and if you get doubles, you get to pick a present and if you don?t, it?s the next person?s turn. Then, the next time you roll doubles you get to choose someone else?s present and switch,? he explains. ?One time I really wanted a Game Boy but I ended up with pots and pans, which was disappointing. I think I gave them to my mom.?

This year, Justin will return to Canada to enjoy Christmas Eve dinner with his mother?s relatives, and then head to his dad?s house on Christmas Day to spend time with his younger brother and sister, Jazzy and Jaxon.

Asked about his Christmas wish list, Justin isn?t picky.

?To be honest, I really don?t have any Christmas wishes this year? I just wish to be happy and that everyone be healthy in my family,? he says. ?And I wish that everybody gets to hear my Christmas album ? and hopefully like it!?

//justinbieberzone

-Selina

Dato: 19.des.2011   Kl: 14:48   Kategori: News   Kommentarer: 0

Selena avlyser for mammaens skyld...

Heisann Beliebers <3

Jeg vet... Dette har ikke egentlig noe med Justin å gjøre, men Selena er blitt en del av det hele:

Selena Gomez skulle egentlig holde en to-dagers julekonsert, men måtte avlyse på grunn av familietragedie. Moren hadde nemlig et tragisk uhell.

Selv om hun tidligere har sagt hun er lat, er det ikke dette som er grunnen til at hun avlyser julekonsertene. Som Topp.no skrev tidligere, skulle Selena bli storesøster.. Dette skrev hun på Twitter, men det er dessverre ikke lenger tilfelle.

? Mandy, moren til Selena, aborterte. Det hele er utrolig trist
, sier en kilde til UKonline.

Se hva Selena og Justin ikke kan få nok av!

Blant annet en stor julekonsert i både Chicago og Seattle måtte vike. Den 19 år gamle Disney-stjernen er sammen med Justin Bieber, og får forhåpentligvis litt trøst i hans armer. Hun gikk fra showet sitt med én gang for å støtte moren. Familie er utrolig viktig for henne, og hun fikk vite dette mens hun var på et juleshow i Los Angeles fredag.

Selenas agenter sier at hun har det ok. Hun skal egentlig opptre på MTVs nyttårsspesial, med Demi Lovato som programleder, men dette er ennå uvisst.

//Topp.no

Klikk for neste

Huff a meg,  så utrolig trist... Jeg har så vondt av Selena! Det må være forferdelig for henne og familien.

-Selina

Dato: 19.des.2011   Kl: 14:33   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin skal synge sammen med Stevie Wonder og Drew Ryniewicz!

Heisann Beliebers <3

Justin skal opptre på finalen av The X-Factor (US) (vet ikke riktig når...) sammen med Stevie Wonder og tidligere deltaker av The X-Factor (US) Drew Ryniewicz som er en stor fan av ham!

Hun er UTROLIG heldig... Justin er så utrolig snill da! <3

-Selina

Dato: 17.des.2011   Kl: 13:10   Kategori: News   Kommentarer: 2

Justin besøkte Whitney Elementary School Principal

Heisann Beliebers <3

På Ellen Show i November lovte Justin en skole og gi dem en skjekk på 100.000 (hvet egentlig ikke hvorfor, men sikkert fordi han er så snill<3) og så skulle han besøke dem og holde en mini- konsert:


Her er noen bilder:

Tumblr_lwc0pmqgts1qhft5ko1_500_large

Tumblr_lwc0k8e3mi1qhft5ko1_r1_500_large

Tumblr_lwbzy4g32h1qhft5ko1_r1_500_large

Tumblr_lwbzo07o8l1qekm52o1_500_large

Åhhhh!! Han er sååå NYDELIG!!<3

Tumblr_lwc2q4gqgw1r8wuwvo1_500_large

Tumblr_lwc1kblaqm1r7o2sto1_500_large

Tumblr_lwc0rgnwts1qekm52o1_500_large

Tumblr_lwc0l9160m1qeu73fo1_500_large

Justin-bieber-handin-toys-to-kids_large

 Ellen DeGeneres 
Thank you  for performing for the kids at Whitney Elementary! I heard it was incredible!
Retweeted by 
 Justin Bieber 
Thank you las vegas and thank you  for a day I will never forget. 

Jeg tror de har filmet det hele og skal vises på The Ellen Show Onsdag 4, Januar, 2012. Så jeg gleder meg!!! Gjør du?? :-)

-Selina (Har funnet alt dette selv så hvis dere kopierer så skriv at det er fra www.ForRealBeliebers.blogg.no)

<3

Dato: 17.des.2011   Kl: 12:40   Kategori: News   Kommentarer: 0

Se hva han har fått til!

Heisann Beliebers <3

Nye bilder av Justin på tur! Han har, som dere vet, en batman-aktig bil som han liker å cruise rundt i. Men nå er det mer enn bare bilen som cruiser, juleplaten hans har solgt til gull!

Den 17 år gamle musikeren, som gjerne dater norske jenter, kjører rundt i sin Cadillac med Batman-tema. I mens går musikken hans som smurt. «Under The Misteltoe» har «gone platinum», som de sier i USA. Dette betyr at plata har solgt over to millioner kopier. 

Gratulerer til Justin!!!

? Tusen takk til alle fans der ute, som støtter mitt ny album!! Jeg elsker dere. God ferie!
, skriver han på sin twitter-konto.

Det er nok mange som blir glade for at det går bra med Justin. Inkludert kjæresten, Selena Gomez, som akkurat har gått ut i media og fortalt at hun ble mobbet da hun var liten.

? Gratulerer til Bieber, hans album er nå på topp verden over med platinum!!!


Se bildespesial fra hans biltur under.

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

//topp.no

-Selina

Dato: 16.des.2011   Kl: 18:39   Kategori: News   Kommentarer: 0

Mariah Yeater fikk 30 000 av et magasin for å ljuge!

Heisann Beliebers <3

Idag på skolen fortalte læreren vår (en av  de beste i verdan!! SOm vet at det er en del i klassen som DIGGER Justin Bieber) at han hadde hørt på radioen at ho derre Mariah Yeater hadde fått 30000 (eller noe...) for å si at Justin Bieber var faren til barnet hennes! For en IDIOT hun er! Og så såååå mye styr det ble ut av det, også....

// Hvis du kopierer så skriv at det er fra www.ForRealBeliebers.blogg.no

-Selina

Dato: 15.des.2011   Kl: 15:18   Kategori: News   Kommentarer: 0

Jasmin Alvarez's BieberExperience!

Heisann Beliebers <3

Jeg vet det er masse, men det er virkelig verdt å lese!

My name is Jasmin Alvarez. I?m fifteen, and I?m blind. Before I write anything about my experience, I would like to say that Justin Bieber is an incredible inspiration. He is a person worth meeting. An individual with a beautiful heart. A person that truly cares for his believers.

It was back in 2009 when I heard Justin singing for the first time. I remember this day like if it were yesterday. I had just come back from school, and was loaded with tons of work, when I turned on the radio. I heard this amazing song begin to play.Ever since that moment when I heard that song, I felt like I just needed to know whom this person with such a cute little voice, was. I remember that day, after hearing the song, I called my friend, and asked her if she had heard it before. Then, that?s when I found out about Justin Bieber, who was fifteen at the time. Ever since that moment when I first heard him singing ONE TIME, I remember saying, I have to meet this person. He is amazing. Even though, I can?t see him, that didn?t matter to me, because looks are not important. They don?t determine who you are. The only thing that truly determines you as a person is your personality, and the things you do for others. So, I decided to begin my journey in trying to meet him. I knew that what I wanted wasn?t going to be easy, because I knew I was one out of millions of girls who wished the same thing, but I somehow knew that there might be a way of making my dream come true. I spent a long time trying, and trying, and writing endless emails and letters to radio stations, even though I knew at the time I had absolutely no way of standing out.

Then, all of a sudden I got inspired, and wrote a song to Justin, called ?IF YOU ONLY KNEW?, and I put it on Youtube. (CLICK HERE TO WATCH) Things went well with the song, and my three amazing supporters from at @biebsmeetjasminhelped me spread my word to as many people as possible, and tried almost everything, to see if my words could get to Justin. It was hard sometimes, because I thought that no matter what I did, my words would never get to him, but then I thought of Justin?s saying to ?NEVER SAY NEVER?, and that?s what helped me put those thoughts aside. Then, on July 9th, 2011, with the help of my amazing supporters, I trended on twitter for the first time. I was able to trend for about seven hours, and during that time, I got many more supporters. I remember everyone started to tweet and tweet Scooter and Justin about me. It was just crazy. I couldn?t even believe it. After about five hours or so of me trending, my friend tells me to check twitter, because Scooter tweeted about me. I started freaking out. I couldn?t even check twitter. I was trembling. When I was able to calm down, I saw his tweet. He said that he knew about me since I first put my video on youtube. That was one of the happiest days of my life. He also followed me on twitter. It was all so amazing, but I knew I couldn?t stop. I had to keep going, until I had Justin face to face.

So, I continued trying, and ?NEVER SAYING NEVER?. Then, on October 5th, I had the privilege of being followed by Justin Bieber himself. Words can?t say the way I felt. I was just so overjoyed, so full of happiness, I couldn?t believe it. The funny thing was, I ended up finding out that he followed me about three days later, but its ok, just the fact that he followed me, that was the best thing that happened to me. A few weeks later, I found out that Justin was going to be in a morning show, at a radio station. So, the day before, I wrote a letter to one of the staff from the morning show, and asked him if it was possible that I would be able to have a few words with Justin through the phone, and he made it happen. I can?t thank the morning show enough for giving me that chance. Talking to him on the phone was the most amazing thing. He was just so sweet to me, and in the small moment that we talked, I told him everything I felt. I asked him if he knew who I was. I told him I was Jasmin Alvarez. I was the girl that wrote a song for him. He told me that he did know who I was. He told me that he had seen my video, and that he loved the way I sang, and played piano. I was just so happy; I couldn?t hold back the tears. I couldn?t believe that every word I was saying, he was listening. I told him that since that moment when I first heard him sing, the only thing that I dreamed of doing was meeting him. I told him that I was never going to give up. At the end of our conversation, he asked me where I lived. I told him Florida. He told me that he was going to be coming down to Florida soon, because he had to do something for Disney. He said that he was going to see if something could be done, so that when he came down to Florida, we could meet. When I hung up with him, I didn?t even know what to do. I just couldn?t believe that I had actually spoken to Justin Bieber. That after so long, this very special person whom I?ve wanted to meet with all my heart, actually knew who I was, and told me that there would be a chance of us meeting. Nothing else could compare to the happiness that I was feeling in that very moment. (You can listen to me on z100 with JustinHERE at 11:29)  

Last Thursday, I found out that Justin Bieber was already here in Florida. On Friday, December 2, 2011, I decided to write a letter to Scooter. In my letter, I told him everything. Everything that I felt, and what it would mean to me, if he could make this possible. I woke up that day at 5 in the morning, and started writing my letter. I sent it around 12 p.m. It was incredible that in the moment that I sent it, so many people started sending it to Scooter and Justin. I stayed very positive, and I somehow had a feeling this was going to happen, and it did. A few hours later, I get a call from a strange number. So, I picked up the phone, and it was Kenny Hamilton. I was so nervous; I didn?t even know what to say. He asked if he could speak to a parent, so I put him on the phone with my dad. He asked us if we would be able to go to his performance in Disney the next day. We said yes. Then, he called us back and told us to be ready that in about an hour we were going to get picked up, go to Orlando stay in a hotel, and the next day, go and meet Justin! We had to pack everything fast, to be ready in an hour. About an hour later, the car got to our house, and picked us up. We drove for about three hours to Orlando. We staid the night, and woke up bright and early the next day.

Now, this is the part that I wanted to get to. The part of when I met Justin. We got to the park early in the morning. Before I was taken backstage, I met Kenny. He was so sweet. He came up to me and gave me a hug. He told me he loved my voice. He was amazing. So, we were taken backstage to a room, my mom, dad, and I. I couldn?t believe what I was about to do. I felt so happy and so nervous it was just crazy. So many emotions went through me, as I waited. About fifteen minutes later, Alfredo comes in. I met him. He was amazing too. He told me not to be nervous, that Justin was excited to meet me. A few minutes later, as I sat and waited, that?s when I heard him. He said, Hi Jasmin, how are you? I stood up, and heard him get closer to me. When I felt he was right there, I reached out to him, and we both hugged. It was just amazing! I told him that I couldn?t believe I was actually meeting him. In that short moment that HIM & I were together, everything just felt right. I had finally met this person that has touched my heart, and my life in such a way. I was so nervous. I thought I was going to shut down, and not be able to say anything, but thank god that didn?t happen. He kept the conversation going, so it was just awesome! We took a few pictures together. This is the part that mostly touched me. The part that actually made me see just how amazing and caring he is. Almost at the end of our conversation, he asks me if I had any idea of what he looked like. I said no. Then, he asks me if I wanted to feel his face. I said yes, and he took my hands and put them on his face. So, I was able to feel his hair, and it was very nice and soft. I could tell he was smiling when I touched his face. I also met Scooter, and he was just as amazing as Justin. We spoke for a little too. Then, Justin gave me one last hug, and left. Then, I asked Scooter if I could hug him, and he said yes, so I hugged him. After that, I was taken outside, and I was able to be part of Justin?s amazing performance. He sang beautiful.

This has been the most amazing thing that has ever happened in my life, and no matter what, I will never forget this. I don?t have words to thank Scooter, and Justin for making this possible. I?m so grateful. This has really meant the world to me. All I can say is that DREAMS DO COME TRUE. If you believe in them, and you have faith, anything is possible. Just Believe, stay positive, and most of all,NEVER SAY NEVER!

-Jasmin Alvarez (@JasminAlvarez1)

 

-Selina

Dato: 10.des.2011   Kl: 10:55   Kategori: News   Kommentarer: 0

Har Justin fått ny tattovering?

Dere husker jo bildene fra stranda der han hadde bandasje og sånt? En fan spurte han om hvorfor han hadde bandasje og han svarte følgende:

"I banged it off the side of my bed the other morning. It has a big bruise and it's a little cut. Didn't look very attractive so I covered it up haha" 
Men dagen etter, altså idag, hadde han tatt av bandasjen sin. Og det ser faktisk ut som om han har fått en ny tatovering.

Noen sier det er et blåmerke, men jeg vet ikke. Tror ikke Justin ville løyet til fansen sin, ville han?

Jeg vet ikke hva jeg skal tro, men. :)
-nina
hva tror du? 

Dato: 09.des.2011   Kl: 14:17   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin vet hva han vil gjøre med fremtiden.

//Bibses , men vil dele det!

Popsensasjonen Justin Bieber er kanskje bare 17 år gammel, men det unge tenåringsidolet har likevel fremtidsplanene klare.

Da Women's Wear Daily tok en prat med «Baby»-hitmakeren på Dolce & Gabbanas Fashion Night Out-event i New York i forrige uke, klarte han nemlig å avsløre at han gjerne kunne tenkt seg å både ha barn og være gift innen år 2020.

- Vel, innen jeg er 25 eller 26, vil jeg gjerne se meg gift eller å begynne å stifte en familie, svarte popidolet da de spurte ham hvor han så seg selv innen fem år.

- Jeg ønsker å være en ung pappa. Jeg ønsker å være i stand til å ha gjort hva jeg ville gjøre - være suksessfull, lage en film eller noe sånt. Men om øyeblikket er rett, vil jeg definitivt være gift innen jeg er 25, forklarte Bieber.

Men 17-åringen, som i samme sleng bekreftet at «fantastiske» Selena Gomez «er kjæresten hans akkurat nå», vil vente litt til før han endelig slår seg til ro.

- Jeg er ikke klar til å gifte meg nå, altså, understreket tenåringsstjernen.

Skal vi tro et tidligere intervju, vil de kommende barna vokse opp i Canada, så Justin har visst tenkt mye over saken 

-nina 

Dato: 08.des.2011   Kl: 21:47   Kategori: News   Kommentarer: 0

Derfor har Justin bandasje på benet sitt:

Heisann Beliebers <3

En fan spurte Justin om hva han har gjort med leggen sin og hvorfor han gikk med bandasje. Justin svarte følgende,

"I banged it off the side of my bed the other morning. It has a big bruise and it's a little cut. Didn't look very attractive so I covered it up haha"

//bibses

Huff a meg... Får håpe det bedrer seg snart da!

-Selina

Dato: 08.des.2011   Kl: 16:27   Kategori: News   Kommentarer: 0

Se hva kritikerne sier om Under The Mistletoe!

Heisann Beliebers <3

Justin Biebers juleplate,«Under The Misteltoe» er den etterlengtede juleplaten vi har ventet på, ifølge en rekke musikkanmeldere.

? Hans R&B-stemme passer perfekt til denne låten. Denne sangen er reggae-inspirert, med en melodi som minner om «I'm Yours». Selv de som ikke er i Bieber-aldersgruppen kommer til å like denne sangen. Men hadde det ikke vært for teksten, hadde du ikke visst at dette var en julesang!, skriver Bilboard.com sin musikkanmelder om tittellåta «Under The Misteltoe».


Albumet er en miks av nye og gamle julesanger, alle sunget av Justin Bieber med venner. Alle som har sett «Arthurs jul» på kino, vil kjenne igjen popprinsens versjon av «The Christmas Song». Men det er flere kjente sanger på juleplaten, og dette liker vi.

Noen av låtene skiller seg ut. «Drummin Boy» er en annerledes sang, hvor du til og med kan høre Justin beatboxe! Her samarbeider han med Busta Rhymes, og dette er en fin variasjon. Han samarbeider også med Mariah Carey på «All I Want for Christmas». Denne er umulig å ikke få dilla på, og er en ordentlig fest-låt!

Disse sangene er på juleplaten:

 • Only Thing I Ever Get
 • Mistletoe
 • The Christmas Song (Chestnuts Roasting on an Open Fire)
 • Santa Claus is Coming to Town
 • Fa La La (feat. Boyz II Men)
 • All I Want For Christmas is You (Justin Bieber and Mariah Carey)
 • Drummer Boy (feat. Busta Rhymes
 • Christmas Eve
 • All I Want is You
 • Home This Christmas
 • Silent Night

//Topp

-Selina

Dato: 05.des.2011   Kl: 19:00   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin møtte Jasmine, en blind Belieber.

 
(bilde - dailybieber) 
årh, herregud, fikk tårer i øynene. så sykt søtt. Hun er virkelig en ekte Belieber! Hun er blind, og bryr seg ikke en shit om hvordan han ser ut, og er ikke en Belieber pga. det. Stolt over å være en Belieber !
-nina 

Dato: 03.des.2011   Kl: 23:05   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin får ikke sitte barnevakt for Mariah Careys tvillinger

Heisann!

We know Justin loves kids. But Mariah Carey?s husband Nick Cannon has said Justin Bieber won?t be allowed to babysit their twins, reports ContactMusic.com

Justin hit it off with Mariah Carey when they filmed a video for their duet All I want For Christmas Is You?, but despite their friendship, Mariah?s husband Nick Cannon has no plans to let the Biebs care for their seven-month-old babies Moroccan and Monroe.

Nick said: ?Justin didn?t meet our kids because Mariah didn?t bring them to the set of the video. I think he will eventually but hell no [would I ever let him baby-sit]!?Nick recently revealed his spouse is in her element planning the babies? first Christmas and the family will spend the holiday season in the exclusive  ski resort of Apsen, Colorado where they will ?be as festive as we can.?

He added: ?I think my wife has been planning this all her life, Christmas with the kids. We always have a real Santa Claus come with real reindeer on Christmas Eve, but this is the first time with our own children.?LES MER: Justin Bieber FanSite //Latest News, Pictures, Song Lyrics, Music Videos, Tickets 2011-2012 http://www.justinbieberzone.com/#ixzz1fUEQGuFv

-Selina

Dato: 03.des.2011   Kl: 16:42   Kategori: News   Kommentarer: 0

Justin støtter Drew fra X-factor!

Heisann!

Her er hans tweet til henne:

 Justin Bieber 
@ 
 keep your head up. I lost my first competition too. this is just the beginning for u. never say never. best wishes.
Søtt av han...<3
-Selina

Dato: 03.des.2011   Kl: 16:39   Kategori: News   Kommentarer: 0

BORN TO BE SOMEBODY ER NOMINERT FOR GRAMMY!!

 

 Justin Bieber 
GRAMMY NOMINATION for "BORN TO BE SOMEBODY" from  for best song in a movie!! WILD!
»
 Jan Smith 
CONGRATS    "Born to Be Somebody" is officially nominated for a Grammy "Best Song for Visual Media."

Retweeted by 

Du kan finne nominasjonen (?) her: http://www.grammy.com/nominees Det er nominasjon Nr. 56 best song Written for visual media.

STOLTE! <33
-Nina & Selina

Dato: 01.des.2011   Kl: 15:53   Kategori: News   Kommentarer: 0

Røyker Mariah Yeater dop? Er hun for farlig for sønnen?

Heisann!

Engelsk:

Star magazine has obtained video of  Mariah Yeater reportedly doing drugs!

Mariah ? who claims she became pregnant after a backstage fling with Justin Bieber in Los Angeles ? is allegedly seen smoking marijuana with friends!

?We?re about to get high!? she says in the beginning. Then Mariah, an unidentified male, and a group of females lit a cross-shaped joint.

More shocking than the drug use is the presence of a little girl sitting on the couch in the background.

A close source to her says she may have even smoked marijuana once or twice while carrying son Tristyn.


Jeg synes utrolig synd på sønnen hennes jeg.. Stakkars han som blir brukt for å få penger! Og har kanskje en Narkotikamissbruker til mor!!! Huff a meg...

Q: Hva synes du om saken? Tror du det er sant?

-Selina

Dato: 30.nov.2011   Kl: 20:24   Kategori: News   Kommentarer: 0

OLLG ER 2 ÅR I DAG!! OG PRAY ER 1 ÅR!!

Ja, BEGGE to har bursdag i dag på youtube! AWESOME , vi på twitter prøver å trende #2ndOLLGAnniversary , #1stPrayAnniversary og #15MILLIONBELIEBERS (som allerede trender)
 


#muchlove <3
-nina 

Dato: 30.nov.2011   Kl: 13:33   Kategori: News   Kommentarer: 0

Mistletoe-Kysset...

Heisann!

Kule armbånd 
Forskjellige typer armbånd. Sjekk våre produkter her! 
UllTullogTroll.no

Justin Bieber er klar med nytt julealbum, og singelen «Misteltoe»er elsket av jenter verden over. Jenta han kysset i videoen forteller om opplevelsen. Noen som er sjalu?

Brunetten heter Ali Williams og er 18 år. Det har ryktest at hun er 28 år, noe hun føler seg fornærmet av. Det er hun Selena er sjalu på. Hun ble i det hele tatt overrasket over alt oppstyret:

? Jeg var ikke egentlig forberedt på alt som kom til å skje. Alle har vært veldig støttende, men det har gått rykter om alderen min der ute. Det er ikke hyggelig, men alle har vært så snille med meg. 
En skulle tro at hun var overlykkelig for å ha blitt valgt ut til den ene som får lov til å kysse Justin Bieber. Millioner av jenter ville nok gitt høyrearmen sin, bare for å få lov til å ta på han, men hun er mye mer nøktern:

? Vennene mine friket ut mye mer enn meg, sier hun til MTV News. Jeg hadde ikke hørt så mye av musikken hans fra før.

Selv om hun ikke var en Belieber fra før, er hun kanskje blitt det nå.

? Jeg beundrer ham veldig mye. Han har stor suksess i det han driver med, og jeg gledet meg til å møte ham. Veldig glad for at jeg gjorde det. Å kysse Justin var egentlig ikke noe spesielt, det hele var veldig profesjonelt. Han var utrolig høflig og lett ås nakke med. Det var bare en jobb.

Ryktene sier også at Selena er veldig sjalu:

Stjerneparet Selena Gomez og Justin Bieber har et sukkersøtt og rosenrødt forhold. Nå går det rykter om at Selena er sjalu på en annen smellvakker brunette.

Det virker som om de to har et sterkt og godt forhold, noe de også har snakket ut om selv. ting er kanskje ikke like fantastisk som alle tror. I Justin sin flunkende nye juleplate, spiller han mot en søt jente. Ikke nok med det, han kysser henne til og med.

Dette har ikke vært populært i Selena-land, i følge ryktene. Mange spekulerer i at hun er nødt til å bli sjalu på at han kysser en annen jente. Disney-stjernen har enda ikke uttalt seg om det, men ryktene tilsier at hun ikke er veldig glad for det. 

Misteltoe-stjernen, Justin, har imidlertidig gjort alt han kan for å bevise sin kjærlighet til Selena. For ikke lenge siden leide han et helt kjøpesenter, og de er glad i å feriere sammen. 

Hvorfor kunne ikke bare Selena spilt rollen som kjæresten hans? Hun er jo tross alt den ekte!
//topp

Q: Hva hadde du gjort hvis du fikk lov til å kysse Justin?

-Selina

Dato: 29.nov.2011   Kl: 14:45   Kategori: News   Kommentarer: 0

Bare to dager til verdens premieren (!) av "ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU"


Facebook : 

just 2 more days until the WORLD PREMIERE of my new video with Mariah Carey for "ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU" on the Rockefeller TREE LIGHTING on NBC!! WED NIGHT!

 

Twitter: 

 Justin Bieber 

 until the WORLD PREMIERE of my new video with for "ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU" on the Rockefeller TREE LIGHTING!!

-GLEDER MEG!!!!! 

Dato: 28.nov.2011   Kl: 18:20   Kategori: News   Kommentarer: 0

Yeaters EX er 100% sikker på at han er faren til barnet!

Heisann!

'

Ex- kjæresten til Mariah Yeater har ingen tvil og er 100% sikker... han er faren til sønnen hennes... og han ønsker å ta en DNA test for å bevise det, melder TMZ 28.november.

De siste ukene brøt TMZ historien om at Mariah sente tekstmeldinger til en venn. Altså Robbie Powell (exen) som barnets pappa.

Kilder nær Robbie sier: "Han gør sitt fordi han er lei av at Yeater bruker ungen for medieoppmerksomhet."

Robbie har fprtalt venner at Mariah fortalte ham at hele Bieber-historien var BS (hva nå enn det betyr??). Robbie mener at Mariah gjordet alt fordi hun var desperat etter å få kontanter.

Ifølge kilder har Robbie blitt kontaktet av flere medier for å fortelle sin historie og gjennomgå sine alternativer. 

/det er kopiert fra JUSTINBIEBERZONE, men jeg brukte ganske lang tid for å oversette det på egnhånd så hvis du kopierer så skriv bloggnavnet vært under innlegget!

-Selina

Dato: 28.nov.2011   Kl: 18:17   Kategori: News   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  Alder 13, Sted Arendal

  Selina og Nina. Vi er to jenter fra Arendal som deler samme interrese og elsk, Justin Bieber. På denne bloggen får du vite alt om Justin. Alt. Fra hva han spiser til middag, til nyeste album. Vi kårer ukas leser hver uke, så sørg for å kommentere, så blir det kanskje deg! :)


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits