Mike Posner og Boyfriend produsent snakker om Boyfriend

"Denne låta er anderledes i alle gode måter. Den er definitivt edgier(?), den er mer voksen, den er mer utviklet og mer sexy. Den er liksom som ordentlig dop(?). Den kommer til å overraske folk. De forventer ikke at de kommer til å like den. 

Det er mer som noe som alle kan kjøre rundt å høre på den., uansett om de er gutter eller jenter eller eldre. Det er mer bare versa (der han rapper) og resten synger han. Det er dopa. Det er hip-hop, men med bra akustikk R&B, pop gitar med veldig hip.hop, clubby (?) trommer og veldig dopa Justin Timberlake-y melodier.

Vi kom sammen og startet å rote rundt. Det var en av de tinga der du ikke trengte å slite for mye. Det bare egentlig skjedde. Han går alltid inn å gjør melodier og han er involvert i teksten og alt. 

Det er definitivt masse forskjellig på albumet. Det er ordentlige ballade-y-greier og det er mere stoff som dette. Jeg ville sagt at 'Boyfriend' er hardere. Han er veldig åpen til alt. 

-Selina

Dato: 23.mar.2012   Kl: 19:32   Kategori: Single: Boyfriend   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  Alder 13, Sted Arendal

  Selina og Nina. Vi er to jenter fra Arendal som deler samme interrese og elsk, Justin Bieber. På denne bloggen får du vite alt om Justin. Alt. Fra hva han spiser til middag, til nyeste album. Vi kårer ukas leser hver uke, så sørg for å kommentere, så blir det kanskje deg! :)


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits