Justin er med i TANNBØRSTE BRANSJEN!!!

Heisann Beliebers <3

Justin Bieber er for tiden aktuell med sitt julealbum «Mistletoe». Han dater også sangerinne Selena Gomez, men han tydeligvis gå inn i en litt anne bransje.. Nemlig tannbørste-bransjen.

Tannbørste som synger Justin Bieber, høres dette fristende ut? Han har fått til mye, men dette hadde vi ærlig talt ikke forventet. Kanskje det blir litt morsommere å pusse tennene både morgen og kveld, når Justin vekker deg opp med sin søte stemme!

«Bieber Brush Buddies» er navnet på tannbørsten, som nok kommer til å ligge på badehylla til mang en ungpike. «Mistletoe» - stjernen har blitt mer voksen i det siste, og nå er han altså også i tannbransjen. Dette lover produsentene:

Visste du at gjennomsnittspersonen bruker alt for lite tid på tennene sine? Folk flest bruker bare 45 sekunder på å pusse, mens den optimale tiden er 120 sekunder. Det er her Brush Buddies kommer inn. Vår strategi er dette:


(1) Puss i minst to minutter
(2) Forbedre børsteteknikk, og
(3) Gjøre tannpuss, GØY!


Den er offentlig godkjent av tannleger, og har til og med utskiftbart batteri. Syng, syng så får du rene tenner.

 

 

//Topp.no

Disse var RÅKULEEE da :-) I WANT! :-P

Q: Vil du ha en sånn tannbørste?

-Selina

 

Dato: 22.des.2011   Kl: 13:01   Kategori: News   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  Alder 13, Sted Arendal

  Selina og Nina. Vi er to jenter fra Arendal som deler samme interrese og elsk, Justin Bieber. På denne bloggen får du vite alt om Justin. Alt. Fra hva han spiser til middag, til nyeste album. Vi kårer ukas leser hver uke, så sørg for å kommentere, så blir det kanskje deg! :)


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits